CONVERSE STAR SERIES

A Star Series eddig még nem látott módon tér vissza. A Converse és a Nike legendás tervezője, Tinker Hatfield közösen álmodtak meg egy második, sport inspirálta kollekciót, amely méltóan képviseli a Converse történelmét és örökségét.

A Star Series a Converse klasszikus kosárlabda- és futócipőinek hipermodern újragondolása, amely az utcai használatra termett. Ezúttal szintet léptünk, és merész mintákkal, színekkel és anyagokkal dobtuk fel az utcai kultúrának megfelelően a kollekciót.

A megfelelő szellőzés érdekében hálós szárral és nyelvbéléssel készült, a Nike Cushion és az OrthoLite® talpbetét pedig egész napos kényelmet és tartást nyújt, miközben a gumi külső talprész biztosítja a tartósságot és a megfelelő tapadást.

 

Star Series BB
Egy sportos sneaker, amely a Converse kosárlabdás múltjából merít: a Star Series BB klasszikus mintákkal, nubuk bőr fűzőlyukakkal és visszatükröződő csillaggal érkezik a boltokba.

 

Star Series RN

Egy sportos sneaker, amely a Converse futócipők korszakából merít: a Star Series RN klasszikus mintákkal és nubuk bőr fűzőlyukakkal érkezik a boltokba.

 

Star Series RN

– A Nike Cushion és az OrthoLite® talpbetét egész napos kényelmet és tartást nyújt

– Hálós szár és nyelvbetét a megfelelő szellőzés érdekében

– Visszatükröződő csillagos Chevron logó és további részek

Star Series BB

– Nike Cushion az egész napos kényelemért és tartásért

– A belső rész tökéletesen felveszi a láb formáját

– Megfelelően szellőzik a hálós szárnak és nyelvbetét köszönhetően

– Visszatükröződő csillagos logó és további részek

 

A Converse Star Series már elérhető a Converse márkaboltokban.

@conversemagyarorszag converse.hu #ConverseStarSeries

 

feltöltve:: 5 szept 2019

Kategória: