Bemutatjuk a Converse Anti Hero kampányt – Az igazi los angeles-i One Star Élményt

A Converse bemutatta legújabb One Star kollekcióját a Dark Star-t, a kampányt több különleges személyiséggel közreműködve indították szerte a világból, akik hitelesen testesítik meg a Converse One Star Anti Hero arculatát.

A Dark Star kampány indításakor a Converse úgy döntött, egy teljesen natív módon dobja piacra a friss kollekciót. Modellek, hírességek, vagy több millió követővel rendelkező influencerek helyett a kampányindítás sztárjai ezúttal egy csapat fiatal volt szerte a nagyvilágból.

 

Hogy mi az a Converse Anti Hero?

 A Converse Anti Hero csapat pár különleges fiatalból áll, akiket összeköt a stílus, a művészet, a zene és a kultúra iránti szenvedély. Nem félnek kreatívan kifejezni magukat számos felületen, a közösségi médiát is beleértve. Úgy táncolnak, ahogy saját maguk fütyülnek, és ez által stílusuk mások számára is inspiráló.

 A világ minden pontjáról választottunk fiatalokat a stílusuk, a hozzáállásuk és az ambícióik alapján, akik másképp látják a világot, és készek rá, hogy magukévá tegyék úgy, hogy közben csak a saját útjaikon járnak. A szenvedélyesség és elhivatottság mellet támogatják a hasonlóan gondolkodó embereket, akik szintén a saját szerencséjük kovácsai. A csapat Los Angelesben gyűlt össze egy egyedülálló Converse élmény erejére. Köztük volt Nevena Jeremic DJ, aki Szerbiából érkezett és így számolt be Anti Hero énjéről:

 

Jellemezd magad 2-3 mondatban:

Elég társaságkedvelő ember vagyok, aki spontán és imádja a kalandokat. Próbálom a zenén keresztül kifejezni magamat és azokat a dolgokat, amik hatással vannak rám.

 

Mit jelent számodra One Star minősítésű életet élni?

Azt jelenti, hogy önmagad vagy, és nem próbálsz meg beilleszkedni a társadalomba, csak csinálod a dolgaid úgy, ahogy te akarod, és nem adod fel azt, amit szeretsz.

 

Mit kellett leküzdenek ahhoz, hogy ott legyél, ahol ma vagy? Van valamilyen érdekes sztorit, amit megosztanál velünk?

Az összes félelmem, amit le kellett küzdenem a zenémmel kapcsolatos. Nagyon szégyellős vagyok, de amikor DJ lettem meg kellett tanulnom rengeteg ember előtt zenélni, anélkül hogy folyamatosan erre gondolnék. Amikor DJ-zek, olyankor vagyok igazán elememben.

 

Az összes sajtótermék közül, amit olvasol – szerinted van olyan orgánum, ami tökéletes lenne a TE sztorid számára?

Imádom a social media magazinokat. Szeretek zenei magazinokat is olvasni.

feltöltve:: 28 jan 2019

Cimkék:
Kategória: