Converse x Hello Kitty visszatér hogy ünnepi hangulatával varázsoljon el

A mostani kollekció megmelengeti a szívedet és mosolyt csal az arcodra.

 

A nyári modellek után, a legújabb Converse x Hello Kitty modellek extra kawaii dizánjnnal érkeztek, s a cipők mellett ruhák és kiegészítőkkel lett gazdagabb a kollekció.

 

A mindig kreatív Hello Kitty és a Converse megint összedolgoztak és megálmodtak egy klasszikus grafikai elemekből álló játékos kollekciót.

 

Felnőtt és gyerek méretekben is elérhetők a klasszikus sziluettű Chuck Taylor All Star (magas- és alacsonyszárú) modellek.

Hello Kitty megjelenik a cipő nyelvén és ez teszi igazán különlegessé a fekete sneakert, a fehér cipőkön pedig a kis alma az oldalán egy kis extra cukiságot visz az egészbe.

 

A cipők mellett most végre ruhák és kiegészítők is érkeztek, hogy teljes legyen az ünnepi hangulat.

 

.

A szerencsés amerikai rajongók személyesen is találkozhatnak Hello Kitty és barátaival a new York-i Converse SoHo márkaboltban a hivatalos bemutatón December 6-án és 7-én

feltöltve:: 6 dec 2018

Cimkék:
Kategória:

CONVERSE X MILEY

CONVERSE X MILEY

Magyarországra érkezett Converse és Miley Cyrus legújabb közös kollekciója.   Az egészet a női energia ihlette, ugyanis a Converse és Miley hisznek a nők függetlenségében és teremtő erejében. Ahogy a legújabb “Nothing Breaks Like a Heart” c. száma is mutatja …


További részletek