CONVERSE X MILEY

Magyarországra érkezett Converse és Miley Cyrus legújabb közös kollekciója.

 

Az egészet a női energia ihlette, ugyanis a Converse és Miley hisznek a nők függetlenségében és teremtő erejében. Ahogy a legújabb “Nothing Breaks Like a Heart” c. száma is mutatja Miley sokkal inkább megmutatja nekünk női arcát –  és ezt tükrözi a legújabb kollekciója is.

A ruhák és a sneakerek leginkább a Bangerz c. albumának hangulatát hozza el, a kollekció tele van bársonnyal, csillogással és természetesen a platform cipő sem maradhat el.

 

Sneaker kollekció:

A Chuck Taylor All Star Lift sneakerek és a platform a Converse x Miley Cyrus kollekció védjegyévé váltak – a klasszikus sziluett magasított talprésszel és EVA kényelmi talpbetéttel érkezik.

A kollekció további darabjai is talán még provokatívabbra sikerültek mint az előző modellek: vinyl hatású bevonat és a bársonyborítások merész, feltünő színekkel párosítva tökéletesen passzolnak a közelgő ünnepek hangulatához.

Ha inkább szolidabb sneakert keresel, akkor a Chuck Taylor All Star “Patent” modellek lesznek a kedvenceid: fekete és fehér színben érkeznek csillagokkal a cipő oldalán és a fűzőn, vagy a fekete bársony borítású modell csillogó fűzővel.

Ruha kollekció:

A ruha kollekció szuper kiegészítője a legújabb sneakereknek, és Miley minden egyes darabba belecsempészte a stílusát.

A kollekció színeit a sötét burgundi és sötétkéktől kezdve, a csillag printeken át tökéletesen kombinálhatod kedved szerint.

Készülj az ünnepekre és csillogj a Converse x Miley Cyrus kollekcióban.

feltöltve:: 29 nov 2018

Cimkék:
Kategória:

CSAVARJ EGYET AZ ISMERTEN AZ ISMERETLENÉRT

CSAVARJ EGYET AZ ISMERTEN AZ ISMERETLENÉRT

Bemutatkozik a Converse Twisted kollekció. A klasszikus modellek újragondolt változata keveri a keverhetetlent, megváltoztatja a megváltoztathatatlant, és megteremti a Chuck Taylor All Star remix és mashup kollekciókat. A múlt és a jövő ismerős, mégis váratlan stílusban találkozik egymással. A jövőnk …


További részletek