TYLER, THE CREATOR ÉS A CONVERSE ÚJ CSILLAGOKKAL ÉS AZ ELSŐ CHUCK 70 KOLLEKCIÓJÁVAL TÉRT VISSZA

Néhány éve Tyler, The Creator egy olyan kollekcióról álmodott, ami hitelesen tükrözi a stílusát és kreatívitását. Converse valóra váltotta ezt az álmot és a közösen megvalósított eredmény világszinten ismertté vált, nem csak a sneakervilágban.

 

2017 óra a kollekció ismertetőjegye a One Star modelleken megjelenő karakterisztikus virág motívum, ami a Golf le Fleur* kollekció védjegyévé vált. Menő monokróm színei pedig feltűnő, egyedi megjelenést kölöcsönöz a viselőinek.

 

A most őszi Golf le Fleur* egy új fejezethez érkezett! A már ismert One Star sziluett mellett most a Chuck 70 modellek is a kezeik közé kerültek és a végeredmény azt mutatja, hogy Tyler, The Creator és a Converse most sem szabott határt a képzeletüknek. A közös kreatívkodásból 3 modell született.

A One Star modellek vintage vászon, juta borítást kaptak az oldalukon az elmaradhatatlan Golf le Fleur* logóval.

 

A Chuck 70 kollekció pedig két modellel érkezett, az egyik pergamen színű vászonborítást, a másik juta bevonatot kapott. A talprész is magasabb lett és mindkét verzión megtalálod a Golf le Fleur* feliratot és a talpon pedig a karakterisztikus “flower boy” mintát.

A kollekciót itthon keresd kizárólag a Converse márkaboltokban Westendben és a budapesti Árkádban, illetve a BP Shop boltokban és online.

#GOLFLEFLEUR #CONVERSE Instagram & Facebook

feltöltve:: 16 nov 2018

Cimkék:
Kategória: