Néha a legjobb a dolgok váratlanul történnek

Több mint 100 éves múlt és több millió igazi fan a világ minden tájáról. Igen jól gondolod, az ikonikus Converse Chuck Taylor All Star-ról van szó. Biztosak vagyunk abban, hogy a legtöbbünknek milliónyi felejthetetlen történet ugrik be, amit a Chuck cipőnkben éltünk meg.

Valljuk be, ha a Chuck Taylor All Star mesélni tudna, vicces kis sztorikat hallhatnánk,s talán el se hinnénk, hogy ezek tényleg megtörténtek. Pedig megtörténtek velünk! Chuck végig kísér az úton, ott volt Veled az első randin, Veled tart a fergeteges házibulikba, amikor a haverokkal lógsz, amikor világot jársz, az életed minden fontos és nem várt pillanatában ott van Veled!

S az élet néha izgalmasabb kalandokba sodor mint bármelyik akciófilm!

Az All The Stories Are True “Minden sztori megtörtént” című globális kampány ezeket a történeteket, spontán helyzeteket hozza el Nektek. S ezzel a felhívással a világ minden pontjáról arra buzdítja a Chuck fanokat, hogy osszák meg ezeket az emlékezetes pillanatokat, amit Chuck sneakerben éltek át.

A mostani szezonban a Goretex Chuck 70 kollekció kerül a középpontba, ami amellett, hogy megőrzi az ikonikus Chuck sziluettet további extrákkal – a kényelmi talpbetét mellett, prémium minőségű GoreTex borítással érkezett – itthon két színállásban narancs és fekete színben lehet a Tiéd.

A szezon másik különlegessége a Chuck Taylor Crafted Boots kollekció amit kifejezetten az őszi és a téli időjárásra alkották meg, karakterisztikus külsővel és bőr borítással érkezett. Elérhető a Converse márkaboltokban és a kiemelt partnerboltokban.

Minden Chuck történet igaz történet. Mutasd meg a saját történeted!

 

#ChuckStories Instagram & Facebook

feltöltve:: 9 nov 2018

Cimkék:
Kategória: