ZAYM MALIK az új RATED ONE STAR-ban!

A Converse sosem unatkozik. Az év elején mutatkozott be globális porondon a Rated One Star és most még ütősebb lett új főszereplőjével a kampánysorozat. Zayn Malik új tagként csatlakozott a nemzetközi csapathoz. A stílusos és öntörvényű Zayn tökéletesen beleillik a One Star filozófiájába. A vagány énekes nem majmol másokat és mindig a saját útját járja.

Rajongói odáig vannak érte, sőt a legnagyobb fanok mindenhova követik őt. Kreatív egyéniség, aki mindenkit lenyűgöz tehetségével és egyediségével. Annak ellenére, hogy világsztár, egyáltalán nem viselkedik úgy. Nem szeret másoktól függni, sem másokkal konfliktusba kerülni és teljesen harmóniában van önmagával. A karrierje csúcsán tart, mégis megmaradt önmaga és kizárólag a saját elvei mentén él.

A One Star igazán azoknak szól, akik saját útjukat járják és mindig egy lépéssel előrébb tartanak mint mindenki. Előre néznek nem pedig hátra. One Star az egyediséget jelenti. A kreatív, spontán és a bátor egyéniségek sneakere, akik saját elveiket vallják, nem másokét. Évtizedek óta a One Star üzenete az, hogy legyél önmagad minden körülmény között, a saját utadat járd ne másokét. Ez több mint egy sneaker – ez egy életfelfogás.

One Star Carnival kollekció a 90-es évek stílusában pompázik. A színblokkok a deszkás szubkultúrából jönnek, és feltűnő színekben jelennek meg a sneaekeren. A One Star Carnival modellek prémium kidolgozású hasított bőrből készültek, és OrthoLite talpbetéttel érkeznek a lábaid tökéletes kényelméért.

Tudj meg többet a kollekcióról a Facebook és az Instagram oldalunkon!

feltöltve:: 14 aug 2018

Cimkék:
Kategória: