Converse x Miley Cyrus Chuck Taylor All Star

Converse és Miley Cyrus közös kollekciója Miley hitvallása jegyében született, melynek központjában az elfogadás és az önkifejezés szabadsága áll. Converse X Miley Cyrus kollekció mindenkinek szól: nemtől, kortól, szexuális orientációtól, hovatartozástól függetlenül a korlátok nélküliséget hirdeti. Converse szereti és tud azonosulni Miley szabad szellemiségével és önkifejezésre buzdításával, így született meg a közös limitált kollekció:

 

Mi a kollekció üzenete számodra?

Fontos számomra ez a kollekció, mert tükrözi az egyéniségemet. Tudok vele azonosulni előadóként, és akkor is amikor hétköznapi a viseletem. Bár kevesen látnak engem otthon, ezek azok a dolgok, amiket a civil életben szeretek. A kollekció csillogó és vidám, és a melegítőnadrágok tökéletesek a hétköznapokra. Ez a kollekció egy életstílust mutat be.

Mennyire tükröz Téged és a kreatívitásodat a kollekció?

Nagyon jó ott, ahol most tartok az életben, s egy olyan kollekciót álmodtam meg ami teljesen én vagyok.

Például megjelennek a kollekción bandana stílusjegyek, ami a nashville-i gyökereimre utalnak, de belevittem egy kis punk rock-ot is, ami ugyancsak én vagyok.

Mennyire fontos manapság az önkifejezés szabadsága számodra?

Sok olyan mozgalom van szerencsére, akik végre kezdik hallatatni a hangjukat e téren. Ez a kollekció is ezt támogatva született, s így lett őrült és vidám egyszerre. Én arra buzdítok mindenkit, hogy legyen bátor és legyen mindenki az, aki lenni szeretne minden egyes nap. De bízom benne, hogy emellett minden ember megtalálja a boldogságot az apró örömökben is, mert sokkal nagyobb problémákkal kell szembenéznünk a világban.

Hogyan jön át az önkifejezés szabadságának üzenete a kollekción?

Itt van egy cipő, ami minden emberhez szól. Szándékosan alkottam meg a kollekciót úgy, hogy több stílust öleljen át. Mindenki találhat magának egy olyan darabot, amit magáénak érez és ami az egyéniségét tükrözi.

Miért épp a Converse – mit képvisel a márka számodra?

Converse-nek nincsenek korlátai. Converse-t mindenki a magáénak vallhatja, a punk rockerektől a First Lady-ig bárki! Mert őszinte! Mindig is azonosulni tudtam a márkával, mert különböző kultúrákat ölel fel és rengeteg életút emlékét őrzi. A Converse elutasítja a diszkriminációt és bármiféle megkülönböztetést. Ez egy cipő minden ember számára.

feltöltve:: 4 máj 2018

Cimkék:
Kategória: