Játékszabályzat Converse

slika2

 1. A játék időtartama 
  A nyereményjátékot 2016 augusztus 19. – szeptember 3. között tartjuk.
 2. A játék szervezője 
  A játék szervezője a Maximus HCD Kft – 1037 Budapest, Montevideo utca 3.
 3. Nyeremény 
  1. helyezett: 100.000 ft értékű vásárlás

2-3. helyezett: 1-1 pár Converse cipő

Minden nyeremény a Maximus HCD kft által üzemeltetett Árkád Budapest Converse márkaboltban váltható be. A 2-3 helyezett cipőit 2016 szeptember 3. és 2016 október 3. között választhatja és viheti el. Az első helyezett 100.000 ft értékben vásárolhat bármilyen Converse terméket. Alacsonyabb összegű vásárlás esetén pénzvisszafizetésre nem jogosult, a teljes összeg 2016.dec.31-ig vásárolható le, egy vásárlás alkalmával, tetszőleges mennyiségű termékre az összeghatárig.

 1. A nyertesek kiválasztása, értesítése
  A játék nyerteseit a beküldött legszebbnek ítélt kép alapján zsűri választja.
  – Eredményhirdetés időpontja: 2016. szeptember 05.

A nyerteseket facebookon vagy e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról és idejéről és a nyertesek nevét közzétesszük a Maximus HCD Kft által üzemeltett magyarországi hivatalos Converse.hu honlapon. Amennyiben a nyertes 1 hónapig nem válaszol a kiértesítésére, ebben az esetben újbóli választást tartunk.

 1. A nyereményjátékban való részvétel

A játékban részt vehet, aki az #enconversem címszóval hastag formában képet tölt fel a Converse cipőjéről, vagy egész alakos képet, ahol látható, hogy Converse cipőt visel.

A játékban nem vehetnek részt a Maximus HCD Kft. alkalmazottai és közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése szerint).

 1. Adatkezelés

Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fotókat jogunkban áll közzétenni és felhasználni.

 

 

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhető: info@maximushcd.com

feltöltve:: 17 aug 2016

Cimkék:
Kategória: