A Chuck Taylor All Star Missoni kollekció

Converse_Chuck_Taylor_All_Star_Missoni_-_Tongue_Detail_34140

A Converse és a Missoni rajongói együtt örülhetnek, hiszen a két divat nagyhatalom újra egyesíti erőit és együttműködnek a tavaszi Converse Chuck Taylor All Star Missoni kollekció létrehozásán. 2010 óta tervez közös kollekciót a két cég, és a 2016 tavaszi modellek újra összehozzák az ikonikus formákat: a Missioni híres “zigzag” mintáját a Converse klasszikus Chuck Taylor All Star sziluettjével.

Converse_Chuck_Taylor_All_Star_Missoni_-_Group_34139

A tavaszi Converse Chuck Taylor All Star Missoni kollekció fontos darabja a mintás vászon sziluett, hímzett felsőrésszel és metal berakásokkal, melynek neve “A Láng”. Ebben a modellben pont megfelelő mértékben jelenik meg a különleges fémes hatású szövés.

A kiemelt, prémium kollekcióban 2-2 magas szárú, illetve ox modell kap helyet, mind tavaszias színekben. Az olyan apró részletek, mint a bőr nyelv és sarokbetét segítenek abban, hogy ez a különleges modell a lábadon is azzá váljon, legyen szó utcai viseletről, vagy a kifutók világáról.

CTAS Missoni_151256C (1) CTAS Missoni_151254C (1)

feltöltve:: 9 Már 2016

Kategória:

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Boot

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Boot

2016 ősszel visszatér a Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Boot kollekció, a már jól ismert divatos Chelsee sziluettből most egy igazi funkcionális, esőnek is ellenálló gumibakancs született.   A cipőnyelv kidolgozásnak, az oldalsó vízlepergető rugalmas vászonnak és a gumi …


További részletek