2016 TAVASZ/NYÁR: A CHUCK TAYLOR ALL STAR II

Chuck Taylor All Star II_151222C (4) Chuck Taylor All Star II_151221C (4)

A Converse Chuck Taylor All Star II sneakert az teszi egyedülállóvá, hogy amellett, hogy megőrzi az ikonikus Chuck Taylor All Star sziluettet, amit mindannyian jól ismerünk és szeretünk, kiválóan alkalmazkodik a mindennapi életviteledhez.

Most már az alapszínek mellett megjelennek a monokróm színek is, melyek klasszikus jegyet kölcsönöznek viseletednek.

A modellcsaládban, az új színek mellett, továbbra is megtalálod a Chuck II innovatív elemeit, mint a Nike Lunarlon talpbetétet, az elcsúszásmentes párnázott cipőnyelvet és a szuperpuha, mikro-bársony belső borítást, mindezeket a legnagyobb kényelemért.

Chuck Taylor All Star II_151222C (5) Chuck Taylor All Star II_151221C (5) Chuck Taylor All Star II_151222C (2) Chuck Taylor All Star II_151221C (3)

feltöltve:: 18 feb 2016

Kategória:

Chuck Taylor All Star II Cute to Boot Collection

Chuck Taylor All Star II Cute to Boot Collection

Az első női Chuck II vízhatlan bakancs. A Converse bemutatja az első kimondottan nőknek készült Chuck Taylor All Star II bakancsát. Igazán feminin és divatos külsővel, limitált kiadásban jelenik meg a kollekció, mely a Nubuck felsőnek, a bevarrt nyelvnek és …


További részletek
CONVERSE STAR SERIES

CONVERSE STAR SERIES

A Star Series eddig még nem látott módon tér vissza. A Converse és a Nike legendás tervezője, Tinker Hatfield közösen álmodtak meg egy második, sport inspirálta kollekciót, amely méltóan képviseli a Converse történelmét és örökségét. A Star Series a Converse …


További részletek