A CONVERSE ÉS A WOOLRICH ÚJRA EGYESÍTI ERŐIT A 2015 ŐSZI-TÉLI KOLLEKCIÓBAN

A két amerikai márka közös munkával kelt életre hagyományos mintákat az ikonikus Chuck Taylor All Star modellen

 A CONVERSE Inc. idén ősszel mutatta be a Converse Chuck Taylor All Star Woolrich kollekciót. A méltán hires Woolrich gyapjú anyagokat vagány színekben bemutató sneakerek új szintre emelik a téli divat fogalmát. Közel 6 év telt el a legutolsó együttműködés óta, de egy valami nem változott: az új kollekció is a hagyományos, időtálló mintákat használja.

A Woolrich ereje a hagyományok és a mesteri kivitelezés ötvözetében rejlik, és neve már 180 éve garancia a minőségre az outdoor ruházat és a takarók terén. A 2015-ös őszi szezonban a újrafogalmazta a hagyományos Woolrich mintázatokat. Az eredeti Woolrich színeket megbolondította egy-egy új, friss színnel, ezzel adva új réteget a hagyományoknak. A kollekció elérhető a következő modellekkel: Chuck Taylor All Star Street Hiker, Chuck Taylor All Star Hi-Rise Boot és a vadonatúj Chuck Taylor All Star Chelsee.

Converse_Chuck_Taylor_All_Star_Chelsee_Boot_Woolrich_detail Converse_Chuck_Taylor_All_Star_Hi-Rise_Boot_Woolrich_detail Converse_Chuck_Taylor_All_Star_Street_Hiker_Woolrich_detail

A Woolrich-ről

Az 1830-ban alapított Woolrich márka neve a minőséget képviseli az outdoor öltözetek terén már több, mint 180 éve. Az alapító John Rich első gyapjúüzemét Plum Run-ban, Pennsylvaniában alapította. Egy valami az alapítás óta nem változott, és ez a Woolrich elkötelezettsége a minőség, az értékrend és az outdoor világ, életstílus felé.

feltöltve:: 5 nov 2015

Kategória: