Converse – CHUCK TAYLOR ALL STAR II

A CONVERSE  bemutatja teljesen új modelljét, a Converse Chuck Taylor All Star II-t, amely újrafogalmazza a klasszikus Chuck Taylor All Star sziluettet, új elemekkel gazdagítva azt. Egyik ilyen új elem a Nike Lunarlon talpbetét használata, melyre első alkalommal kerül sor a modellcsalád esetében. A Converse Chuck Taylor All Star II egy modern klasszikus. Magán viseli a valaha készült legfelismerhetőbb sziluett, a Chuck Taylor All Star jegyeit, de tovább is fejleszti azokat. Ragaszkodik az ikonikus orr-részhez, a belső bokán található All Star logóhoz, valamint a fehér talpvonalhoz, de olyan új elemeket is találhatsz benne, melyek a kényelmet és a prémium hatást szolgálják, minden vásárló számára.

Chuck_II_Group_-_hi_33423 Chuck_II_Group_-ox_33422

1917-es debütálása óta a Chuck Taylor All Star a világ egyik legünnepeltebb, valóban ikonikus sneakerévé vált, melyet a rajongók ugyanúgy keresnek, és kreatív önkifejezésre használnak, mint a művészek, zenészek. A Chuck II tervezési folyamata során a Converse tervezői felhasználták azon tapasztalatokat, melyeket világjáró tervezői turnéjukon szedtek fel – koncerteken, művészstúdiókban, az utcán és az éjszakai partikon. A Chuck Taylor All Star II-t arra tervezték, hogy megfeleljen a magasabb elvárásoknak, melyet az új generáció kratív életstílusa, és önkifejezési igénye támaszt. Ezért a méltán szeretett klasszikus sneaker friss, innovatív elemeket kapott, ugyanakkor hű maradt az időtálló eredeti sziluetthez is.

White_hi_Chuck_II_33419 Red_hi_Chuck_II_33420 Black_hi_Chuck_II_33418

A Converse Chuck Taylor All Star II prémium világa:

 • Innovatív részletek
  • Nike Lunarlon talpbetét – kényelem a talp teljes vonalában, megerősített támogatás a sarokrésznél
  • Könnyű, vékony habszivacs a bokarésznél, valamint a nyelven a puhább érzésért és a 360 fokos kényelemért
  • Rögzített nyelv, megakadályozza a nyelv oldalra csúszását
  • Perforált mikró-bőr borítás a belső részen – lélegző, szellőző felsőrész, megkönnyítve az egész napos viselést
 • Prémium részletek:

A teljes felsőrész kopásálló, prémium minőségű vászonból készült, ezért a Chuck Taylor All Star II külseje a felismerhető sziluettet prémium részletekkel gazdagítja, mint például:

 • a varrott All Star logo a bokarészen
 • a trendi, elegáns logóhasználat a nyelven és a sarkon
 • és a monokróm, matt fűzőbújtatók.

White_ox_Chuck_II_33414 Red_ox_Chuck_II_33417 Black_ox_Chuck_II_33413

feltöltve:: 2 okt 2015

Kategória: