A CONVERSE bemutatja a 2015 őszi JACK PURCELL kollekciót

A 2015 őszi Converse Jack Purcell kollekció prémium részletekkel, modern megoldásokkal és szezonális újításokkal jelentkezik a komfort és a stílus jegyében

 

2015. június 19. NORTH ANDOVER, MASS., USA – Bemutatkozott a 2015 őszi Converse Jack Purcell cipő- és ruhakollekció – melynek modelljei megőrzik a klasszikus sziluettet, de tovább is gondolják azt, prémium részletekkel, anyagokkal gazdagították, így amellett, hogy az időjárási viszontagságoknak is ellenállnak, időtlen üzenetet közvetítenek viselőiknek.

A 2015 Converse Jack Purcell őszi cipő kollekció abban is hű maradt alapjaihoz, hogy fejlesztése és elkészítése egyaránt a legmagasabb szintű és minőségű anyagok felhasználásával történt, maximális odafigyeléssel a részletekre, legyen szó a hagyományos vagy hasított bőr vagy vízhatlan, időjárásnak ellenálló anyagok kiválasztásáról. A kollekció meghatározó darabja és vezérfonala a Converse Jack Purcell Signature Leather (Bőr), amely a kollekció prémium darabja, a dizájn mellett a kényelmi faktort forradalmasítva Ortholite formatervezett belsőtalppal rendelkezik, melyet Nike Zoom Air légtalp beépítésével tökéletesítettek.

CONVERSE JACK PURCELL SNEAKER KOLLEKCIÓ

Converse Jack Purcell Mono Nubuck

A Converse Jack Purcell Mono Nubuck luxus hatású bőr felsőrészt kapott, harmonizáló monokróm hatású orrésszel, és az elengedhetetlen mosolyvonallal szezonális árnyalatokban mutatkozik be. A modellek magas-, és alacsony szárú verzióban is elérhetőek, és a prémium anyaghasználatnak köszönhetően bármilyen őszi alkalommal megfelelő választásnak bizonyulnak – legyen az utcai vagy akár formálisabb esemény.

Elérhető színek: Papyrus, Dolphin, Navy, Sand Dune, Malt, Black

 

Converse Jack Purcell Suede Woven Bar Tape

A Converse Jack Purcell Suede Woven Bar Tape szezonális színekben mutatkozik be a már megszokott magas minőségű kivitelezésben, részletgazdag kidolgozással és prémium bőr anyaghasználattal. Díszítő elemként egy különleges varrásminta fut végig a modell oldalán, ezzel egyedi stílust kölcsönözve viselőjének a téli hónapokban.

Elérhető színek: Surplus Green, Converse Navy, Vaporous Gray

feltöltve:: 28 aug 2015

Cimkék:
Kategória: