MADE BY YOU

Legújabb, “Made by you” szlogenű globális kampányával a CONVERSE a kreativitást, és az önkifejezést köszönti.

 

 A kampányban szereplő Chuck Taylor All Star portrék az “All Walks of Life Around the World” sorozatból származnak

 

 

2015 márciusában a CONVERSE Inc. bejelentette a globális “Made by you” kampány kezdetét- a kampányét, melyben azon rajongók előtt tisztelgünk, akik az elmúlt 100 évben a sneaker-üket önkifejezésre használták. A 2015 Tavaszi kampány anyagaihoz a Converse bejárta a földgolyót és összegyűjtött rengeteg szeretett, kreatív, és messzemenőleg személyes Chuck Taylor All Star sneaker-t, melyek mindegyike egy történetetet mesél el, melyben a sneaker tulajdonosa a cipő vászonanyagát valami egyedivé, művészivé formálta.

 

“A ‘Made by you’ szlogen egy egyszerű emberi igazságból származik – mindannyian egyedi, saját hangot szeretnénk a világban képviselni” mondta Ian Stewart, Vice President of Global Marketing. “      A Chuck Taylor termékeket a rajongói tették ikonikussá azáltal, hogy önkifejezésre használták a kezdetek óta. Itt az idő, hogy Őket ünnepeljük.”

A “Made by you egy nemzetközi ünnep, melynek középpontjában a Converse Chuck Taylor All Star áll, az egyetlen sneaker, melyet az határoz meg, hogy kik viselik. A Converse összegyűjtött egy kollekcióra való portrét, amely megmutatja a végtelen lehetőségeket és változatosságot. Egy olyan önkifejezési módszert, melyet a Chuck Taylor All Star viselői a múltban, és a jelenben is használnak – legyen szó zenészekről, művészekről, divatimádókról, ismert vagy ismeretlen sneaker-rajongókról. A portréik egy kortárs képet mutatnak arról az egyedi és formabontó világról, melyben élnek.

Olyan ismert ikonok képei is szerepelnek az anyagok között –a teljesség igénye nélkül- mint Patti Smith, Andy Warhol, Futura, Jefferson Hack, Sayo Yoshida, Kate Lanphear vagy Glenn O’Brien. Mellettük pedig a hétköznapok Chuck Taylor All Star viselői szerepelnek, akik a nagyvárosi utcákat alakítják művészi galériákká New York-tól Shanghai-on át Rióig.  Emellett a “Made by you” kampány meg akarja mutatni a helyi közösségekben és szubkultúrákban élő egyedi kreatívizmust.

 

A “Made by you” igazi ünnepe a kreatív alkotóknak, történetüknek és sneaker-műveiknek. Legyenek akár kézzel festettek, egyszerűen sárosak, vagy a kilyukadásig hordottak, minden egyes Chuck Taylor All Star elmesél egy mélyen egyedi és személyes történetet, melynek során az eredeti fehér, fekete, kék vagy piros sneakerből egy darabka művészet lett. Akárhogy is hordta, változtatta meg, alakította át viselője – minden darab azt demonstrálja, micsoda lehetőségek rejtőznek egy darab üres vászonban.

1917-es debütálása óta a Chuck Taylor All Star a világ leginkább ismert lábbelije, egy legenda, egy ikon. Rajongók, művészek, zenészek először lázadó szellemisége miatt vették fel. A “Made by you” nem csak azon úttörők előtt tiszteleg, akik a Chuck Taylor All Star termékekben többet láttak, mint egy sneaker, de szabadon is engedi az ő szellemi örökségüket szerte a világon.

 

A “Made by you” egy több csatornás nemzetközi kampány, melynek elemei megjelennek mind az utcákon, mind pedig a boltokban, online eszközökön, közösségi médiában, valamint kiállításokon olyan nagyvárosokban, mint New York, London, Peking vagy Mexikóváros.

admin-ajax (2)

 

admin-ajax (3)

 

admin-ajax

 

cnnyj14converse1081447ohcleancorewhitehi002003grclv1copy

 

feltöltve:: 7 ápr 2015

Kategória: