CHUCK TAYLOR WORDMARK

Nem kell ráfeszülni, hogy kitűnj a tömegből, a legújabb Chuck Taylor All Star Wordmark elhozza Neked a kívánt hatást. A rendkívül tartós vászonborítás és a hozzá színben passzoló gumitalprész és a feltűnő logó használat a cipő oldalán egyedivé és feltünővé varázsolja a viseletedet. Mutasd meg a stílusodat a legújabb Chuck Taylor All Star Wordmark kollekcióval!

A Converse Chuck Taylor All Star Wordmark kollekció magasszárú változatban kapható 3 színben: törtfehér-piros, törtfehér-fekete és piros-zöld-sárga változatban. A kollekciót megtalálod márkaboltokban és partnerüzletekben: budapesti Árkád bevásárlóközpont 1. emelet Converse márkabolt, WestEnd bevásárlóközpont fszt. Báthory István sétány u. 6. és Eötvös sétány 5., Mammut I. magasfszt., Duna Pláza II. emelet, 1081. Budapest, Rákóczi út 69., valamint a Playersroom boltokban.

feltöltve:: 23 Már 2018

Cimkék:
Kategória:

CONVERSE Made by you

CONVERSE Made by you

A “Made by you” egy nemzetközi ünnep, melynek középpontjában a Converse Chuck Taylor All Star áll, az egyetlen sneaker, melyet az határoz meg, hogy kik viselik. A Converse összegyűjtött egy kollekcióra való portrét, amely megmutatja a végtelen lehetőségeket és változatosságot. …


További részletek