CHUCK TAYLOR COLOR BLOCK

Földszíneket használni jó, mert így biztosan beleolvadunk a környezetünkbe. Kivéve, ha a Chuck Taylor All Star Color Block kollekciót választod, mert akkor tuti képtelenség észrevétlennek maradnod!

A már jólismert Chuck Taylor All Star sziluettet idén tavasszal feltűnő színblokkos megoldással láttuk el a sarokrészeken, és rendkívül tartós prémium minőségű vászonborítással álmodtuk meg. OrthoLite középtalp gondoskodik az egész napos kényelmedről.

Chuck Taylor All Star Color Block kollekció többféle színblokkos kombinációban megtalálod a márkaboltokban és partnerüzletekben: budapesti Árkád bevásárlóközpont 1. emelet Converse márkabolt, WestEnd bevásárlóközpont fszt. Báthory István sétány u. 6. és Eötvös sétány 5., Mammut I. magasfszt., Duna Pláza II. emelet, 1081. Budapest, Rákóczi út 69., Office Shoes boltokban.

Legyél bátor, válaszd a hozzád passzoló színkombinációt és tűnj ki a tömegből!

feltöltve:: 23 Már 2018

Cimkék:
Kategória:

CHUCK TAYLOR ALL STAR

CHUCK TAYLOR ALL STAR

A Converse hisz abban, hogy a kreativitást hagyni kell szabadon szárnyalni, mert úgy világmegváltó hatása van. Fő célunk, hogy termékeinkkel inspiráljuk a kreatív szellemű vásárlóinkat. Bár minden egyes terméksztorink más, mégis mind ugyanonnan erednek – a Converse márkából. Mi vagyunk az a márka, amely …


További részletek