CHUCK TAYLOR COLOR BLOCK

Földszíneket használni jó, mert így biztosan beleolvadunk a környezetünkbe. Kivéve, ha a Chuck Taylor All Star Color Block kollekciót választod, mert akkor tuti képtelenség észrevétlennek maradnod!

A már jólismert Chuck Taylor All Star sziluettet idén tavasszal feltűnő színblokkos megoldással láttuk el a sarokrészeken, és rendkívül tartós prémium minőségű vászonborítással álmodtuk meg. OrthoLite középtalp gondoskodik az egész napos kényelmedről.

Chuck Taylor All Star Color Block kollekció többféle színblokkos kombinációban megtalálod a márkaboltokban és partnerüzletekben: budapesti Árkád bevásárlóközpont 1. emelet Converse márkabolt, WestEnd bevásárlóközpont fszt. Báthory István sétány u. 6. és Eötvös sétány 5., Mammut I. magasfszt., Duna Pláza II. emelet, 1081. Budapest, Rákóczi út 69., Office Shoes boltokban.

Legyél bátor, válaszd a hozzád passzoló színkombinációt és tűnj ki a tömegből!

feltöltve:: 23 Már 2018

Cimkék:
Kategória:

CONVERSE X Sneakersnstuff

CONVERSE X Sneakersnstuff

  Erik Fagerlind és Peter Jansson a Sneakersnstuff-t a nehezen beszerezhető, extra különlegességnek számító darabok gyűjtőhelyének álmodták meg. 1999-ben hozták létre az oldalt, ami hamar a sneaker arcok kedvence lett. A Sneakersnstuff a Converse-sel együtt alkotta meg a terepmintás One …


További részletek
ONE STAR PERF LEATHER

ONE STAR PERF LEATHER

A 70-es években a OneStar kollekciót eredetileg kosárlabdára tervezték. Aztán jött a gördeszka, és új értelmet kapott a modell.  Ez a verzió matt bőr felsőrészt kapott, valamint perforált, lyuggatott felszínt – a kis lyukak frissítették a sneaker külsejét és könnyítették …


További részletek