CHUCK TAYLOR COLOR BLOCK

Földszíneket használni jó, mert így biztosan beleolvadunk a környezetünkbe. Kivéve, ha a Chuck Taylor All Star Color Block kollekciót választod, mert akkor tuti képtelenség észrevétlennek maradnod!

A már jólismert Chuck Taylor All Star sziluettet idén tavasszal feltűnő színblokkos megoldással láttuk el a sarokrészeken, és rendkívül tartós prémium minőségű vászonborítással álmodtuk meg. OrthoLite középtalp gondoskodik az egész napos kényelmedről.

Chuck Taylor All Star Color Block kollekció többféle színblokkos kombinációban megtalálod a márkaboltokban és partnerüzletekben: budapesti Árkád bevásárlóközpont 1. emelet Converse márkabolt, WestEnd bevásárlóközpont fszt. Báthory István sétány u. 6. és Eötvös sétány 5., Mammut I. magasfszt., Duna Pláza II. emelet, 1081. Budapest, Rákóczi út 69., Office Shoes boltokban.

Legyél bátor, válaszd a hozzád passzoló színkombinációt és tűnj ki a tömegből!

feltöltve:: 23 Már 2018

Cimkék:
Kategória:

ZÚZD SZÉT A CSENDET! – Jegy infó

ZÚZD SZÉT A CSENDET! – Jegy infó

Kedves zene-, és Converse-rajongó barátaink! Szeretnénk értesíteni Benneteket arról, hogy a ZÚZD SZÉT A CSENDET! Akvárium-beli koncertjére, a jegyek rekord gyorsasággal elfogytak! Számunkra ez egyszerre megtisztelő, örömteli, ugyanakkor szomorú is, mert sokan lemaradnak az eseményről. Megígérjük, hogy nem ez az …


További részletek