Converse X NBA Kollekció

Converse az egyetlen olyan márka, mely 1917 óta meghatározó szerepet tölt be a kosárlabda történetében, s ebben hatalmas szerepe volt az akkori kitűnő játékosnak Chuck Taylornak, akinek a neve később a cipőkre is felkerült.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Converse egyedülálló innovációival hosszú évtizedekig hozzájárult a kosárlabda fejlődéséhez, mellyel örökre nyomott hagyott rajta.

Ebben a szezonban bemutatjuk az NBA kollekciót, mely amellett, hogy megőrízte az eredeti Chuck Taylor sziluettet, most az NBA csapatok színeiben és logóival kelti életre a legendákat.

A “Converse Chuck SE NBA Franchise” kollekció, melynek egy része mostantól Magyarországon is elérhető,  minden részletében a híres csapatok szimbólumait viseli magán.

A limitált kollekció 2017/10/05-től elérhető kizárólag az Árkád Converse márkaboltban. A kosárlabda fanoknak most itt a megismételhetetlen alkalom, hogy beszerezzék kedvenc NBA csapatukat (Chicago Bulls, Golden State Warriors, Los Angeles Lakers, New York Knicks).

feltöltve:: 4 okt 2017

Cimkék:
Kategória:

Converse x Miley Cyrus Chuck Taylor All Star

Converse x Miley Cyrus Chuck Taylor All Star

Converse és Miley Cyrus közös kollekciója Miley hitvallása jegyében született, melynek központjában az elfogadás és az önkifejezés szabadsága áll. Converse X Miley Cyrus kollekció mindenkinek szól: nemtől, kortól, szexuális orientációtól, hovatartozástól függetlenül a korlátok nélküliséget hirdeti. Converse szereti és tud …


További részletek