CTAS II Neon

150157C_5

A Converse Chuck Taylor All Star II modellcsalád tagjai amellett, hogy megőrzik az örökzöld Chuck Taylor All Star sziluettet, több rejlik bennük mint gondolnád, arra születtek, hogy a lehető legtökéletesebben alkalmazkodjanak az életritmusodhoz. Az alapszínek mellett most végre a neon színek is megjelentek, hogy még izgalmasabb látványt nyújtson a lábadon a kedvenc sneakered. A CTAS II Neon kollekciót a fesztiválok hangulata inspirálta és elsősorban azoknak szól, akik a melegebb hónapokra valami feltűnő, vibráló, igazán nyárias színt keresnek. A Neon modellek az új külső mellett ugyanúgy rendelkeznek a Chuck II képességeivel, mint a Lunarlon talbetét, az elcsúszásmentes cipőnyelv vagy a szuperpuha mikro-bársony belső borítás a lehető legnagyobb kényelemért.

Chuck Taylor All Star II_151123C (5)Chuck Taylor All Star II_151122 (2)  Chuck Taylor All Star II_151120C (5)Chuck Taylor All Star II_151119C (5) Chuck Taylor All Star II_150160C (5)

feltöltve:: 22 Már 2016

Kategória:

Chuck Taylor All Star Sunset Wash

Chuck Taylor All Star Sunset Wash

A legújabb modellünket az inspirálta, amikor a kedvenc Chuckodat túl sok időre kint hagyod a napon. A Converse Chuck Taylor All Star Sunset Wash koptatott anyaga minden egyes viseléssel egyre jobban és jobban néz majd ki a lábadon.  


További részletek
A Chuck Taylor All Star Missoni kollekció

A Chuck Taylor All Star Missoni kollekció

A Converse és a Missoni rajongói együtt örülhetnek, hiszen a két divat nagyhatalom újra egyesíti erőit és együttműködnek a tavaszi Converse Chuck Taylor All Star Missoni kollekció létrehozásán. 2010 óta tervez közös kollekciót a két cég, és a 2016 tavaszi …


További részletek