“Zúzd szét a csendet”: egy este, amikor a Converse elhozza Neked a legjobb zenéket egy ingyenes koncerttel!!

A Converse “Zúzd szét a csendet” elnevezésű estéje egy élő koncert két ütős fellépővel, és meglepetés vendégekkel! 2015 október 1.-én az Akvárium Klub ba invitálunk Téged és barátaid, ahol fellép a Supernem (meglepetés vendég Ganxsta Zolee és Big Daddy L), valamint előzenekarként a Babel.

Ingyenes belépőidet az Árkád Budapest Converse boltban kaphatod meg (Örs Vezér tere 25a, 1 em) szeptember 25 péntek és október 1 csütörtök között (nem kötött vásárláshoz, fejenként 2 db igényelhető)

 

A belépők limitáltan elérhetőek, szóval ne habozz, gyere és vigyél el kettőt, hogy részt vehess a Zúzd szét a csendet estén!

supernem_2013

make-noise

feltöltve:: 14 Sze 2015

Cimkék:
Kategória:

Chuck Taylor All Star

Chuck Taylor All Star

Minden 100 évvel ezelőtt indult, amikor megszületett az eredeti sneaker, mely a sportban lett igazán karakteres és sziluettjében összetéveszthetetlen. Később zenészek, művészek és a lázadó fiatalok nyomták rá jegyüket és tették koruk szimbólumává. A Chuck sosem diktált trendet, több volt …


További részletek
ONE STAR MID

ONE STAR MID

A 70-es években a One Star modellt kosárlabdázásra tervezték.  Aztán jött a gördeszkázás és a sneaker új értelmet nyert. Ez a One Star sneaker szintén két világ szülötte – félmagas felsőrésszel, mely a boka felett kicsivel tartja biztosan a lábat. …


További részletek